info@gevelgoeroe.nl

Witte uitslag. Een veelvoorkomend probleem. Een doorn in het oog.

Witte uitslag

Als de zon weer gaat schijnen na een periode van vorst en regen worden de vers gemetselde bouwwerken opeens een doorn in het oog door de witte uitslag (o.a. kalk- & cementsluier, calciumcarbonaat, smet, salpeter). Deze vroege witte uitslag komt vooral voor in de nieuwbouw. Wij behandelen deze uitslag met onze bestseller, de G15. De G15 is in onze webshop te verkrijgen of ons team komt dit kundig voor u verwijderen. Is het geen makkelijk te verwijderen witte uitslag? dan is het zeer waarschijnlijk vergipsing. Lees hieronder meer daarover.

witte uitslag - voor

behandeld met G15 - na

Voor & Na

Bekijk hier een paar voor- en na beelden
van verwijdering witte uitslag middels onze G15.
Deze verwerking is door ons eigen GevelGoeroe team uitgevoerd.

Ben je een professional en wil je het liever zelf doen?Bestel dan onze krachtpatser!

Vroege witte uitslag, Kalk- & Cementsluier verwijderaar

De G15 is een organisch zuur dat veilig kan worden gebruikt voor het verwijderen van alle cementgebonden vervuilingen zoals smet, cementsluier en witte uitslag in de vorm van Calcium Carbonaat. Tevens is het uitermate geschikt om kleurverschillen in het voegwerk, ontstaan door witte uitslag, op te lossen. 
G15 is een gebruiksklaar product en kan onverdund, zonder de gevel vooraf nat te maken, worden gebruikt. 
Let op: G15 verwijderd géén vergipsing. Dit wordt deskundig door ons behandeld. Lees meer op deze pagina.

Eenvoudige verwerking 

100% snel resultaat

Kant & Klaar

Vergipsing, de hardnekkige witte uitslag.
Deze bijzonder lastig te verwijderen uitslag behandelen wij kundig en zonder overlast!

Vergipsing

Onderzoek heeft aangetoond dat waarschijnlijk de vorming van ettringiet en monosulfaten tijdens het verhardingsproces van de metsel- en voegmortels een rol spelen bij de vorming van bestanddelen die zich na verloop van tijd omvormen tot gips. Deze bijzonder lastig te verwijderen uitslag kunnen wij zowel machinaal, als middels de door ons ontwikkelde FTA-Methode, verwijderen. Wanneer wij de FTA-methode toepassen bent u zeker van onaangetast metselwerk en zult u geen overlast van geluid en rommel ervaren. Ook andere vervelende vlekken en plekken die de gevel vertoont wordt behandeld middels de FTA Methode. 

Bekijk hier onze allernieuwste techniek, de FTA-Methode (Forever Tinted Armour) om vergipsing voorgoed te laten verdwijnen!

Vergipste gevel - voor

Tijdens FTA-methode behandeling

Een mooie schone gevel - na

Maak nu een afspraak en laat u door ons adviseren. 

Vrijblijvend proefstuk op uw gevel?

Al onze medewerkers zijn opgeleid en gespecialiseerd in het toepassen van de juiste methode om uw gevelprobleem te behandelen.

Wanneer u contact met ons opneemt voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak kan er tegelijkertijd en indien gewenst een proefstuk worden gezet op uw gevel. 
Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Stuur ons een bericht!

2021 © Copyright tekst & beeld, eigendom van GevelGoeroe.nl