+31(0)85 - 48 59 662

info@gevelgoeroe.nl

Wij brengen uw beschadigde gevel terug naar de oorspronkelijke staat.

Retoucheren

Eén van onze andere mooie specialismen is het retoucheren van bestaande of gerenoveerde (oudere) woningen. Dit ‘retoucheren’ is een bijzondere techniek waarbij wij de structuur en kleur van de originele bakstenen herstellen of nabootsen. 

Wij horen vaak dat architecten en aannemers erg veel tijd kwijt zijn met het zoeken naar bijpassende nieuwe stenen die door ouderdom van de woning vaak niet meer verkrijgbaar zijn. Dit is niet nodig zolang de afmeting en structuur zoveel mogelijk overeen komt met de bestaande steen. Wij kunnen de nieuw ingemetselde stenen volledig retoucheren zodat u het verschil nauwelijks of helemaal niet meer ziet. 

Ook de nieuwe voeg kunnen wij op kleur brengen van de reeds
aanwezige voeg.

Beschadigde stenen
De op het werk beschadigde, maar toch verwerkte stenen, garantiegevallen zoals stormschade of aanrijschade zijn goed te herstellen door middel van onze retoucheer techniek.

Maak een afspraak

Beschadigde engobe baksteen - voor

 Behandeling retoucheertechniek - na

Voor & Na

Bekijk hier een paar voor- en na foto's van retoucheerwerken.
Van het nabootsen van een baksteen tot het behandelen van uitgeslepen en opnieuw ingemetselde bakstenen. Het kan variëren van kleine vervelende plekjes tot volledige gevels die forse beschadigingen vertonen.

Vrijblijvend proefstuk op uw gevel?

Al onze medewerkers zijn opgeleid en gespecialiseerd in het toepassen van de juiste methode om uw gevelprobleem te behandelen.

Wanneer u contact met ons opneemt voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak kan er tegelijkertijd en indien gewenst een proefstuk worden gezet op uw gevel. Hier kunnen kosten aan verbonden worden.
Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Stuur ons een bericht!

2021 © Copyright tekst & beeld, eigendom van GevelGoeroe.nl