Wij ontwerpen diverse rendervoorstellen van uw toekomstige nieuwe gevel. Zo kunt u kiezen voor uw favoriete stijl.

Gevel make-over

‘Van een jaren ‘70 uitstraling naar een 
moderne hedendaagse look, het is allemaal mogelijk
met onze specialistische inkleurtechniek.’

Je herkent het vast wel, die keuken die echt niet meer kan of die vloerbedekking in de woonkamer. Eens in de zoveel jaar weten we binnenshuis alles op z’n kop te zetten om een eigentijdse leefomgeving te creëeren. Aan de buitenzijde van de woning beperken we ons tot het schilderen van ramen en kozijnen, niet alleen voor het broodnodige onderhoud maar ook om een andere uitstraling te hebben. 
Met de gevel ligt dat anders. Soms trekt iemand de stoute schoenen aan en schildert zijn huis wit of grijs maar daarmee is veel onderhoud onvermijdelijk. Ook de uitstraling van de woning veranderd niet altijd in positive zin.
Door de jarenlange ervaring die GevelGoeroe heeft opgedaan met het inkleuren van bakstenen en voegen zijn wij nu in staat om ook een gehele woning in te kleuren.

Hiermee geef je de woning pas écht een geweldig nieuwe uitstraling. 
Van een jaren ‘70 uitstraling naar een moderne hedendaagse look, het is allemaal mogelijk. Wij begrijpen dat het moeilijk is om een voorstelling te krijgen hoe een make-over er bij je eigen woning uit komt te zien. 

Daarom hebben wij nu de mogelijkheid om dit in een virtuele omgeving te tonen zodat je meerdere kleuren en combinaties kunt beoordelen voordat de GevelGoeroe aan de Make-over begint.

Meer lezen over onze inkleurtechnieken? Klik hier

Voor

Gevel make-over - na

Voor

Gevel make-over - na

Geef je huis de uitstraling die je zelf wilt.

Hoe werkt dat, een gevel make-over?

Bent u in het bezit van een woning met een bakstenen gevel? Bent u er op uitgekeken of gewoon toe aan iets heel anders? Dan kunt u foto's van uw woning naar ons mailen met de wensen voor een make-over. Indien dit haalbaar is zal ons creatieve ontwerpteam 2 á 3 verschillende render stylen voor u ontwerpen. Wij zullen n.a.v. deze designs een afspraak met u maken voor het maken van een vrijblijvende offerte en de vervolgstappen.
Hiernaast is een voorbeeld van een voorstel te zien in de vorm van een 'morf'; diverse mogelijke stijlen die in elkaar overlopen beginnend met de woning in de huidige staat.

Vrijblijvend proefstuk op uw gevel?

Al onze medewerkers zijn opgeleid en gespecialiseerd in het toepassen van de juiste methode om uw gevelprobleem te behandelen.

Wanneer u contact met ons opneemt voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak kan er tegelijkertijd en indien gewenst een proefstuk worden gezet op uw gevel. Hier kunnen kosten aan verbonden worden.
Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Stuur ons een bericht!

2021 © Copyright tekst & beeld, eigendom van GevelGoeroe.nl