De enige échte GevelGoeroe

Wanneer je ons het vertrouwen geeft om de gevel esthetisch te verfraaien of technisch te verbeteren, dan is dat de juiste keuze. Inmiddels is het al weer 25 jaar geleden dat wij betrokken raakten bij de vele mogelijke problemen die er met bakstenen- of betonnen gevels kunnen ontstaan. 

De GevelGoeroe heeft inmiddels voor ieder probleem een duurzame oplossing gevonden. Niet alleen met maximale resultaten maar ook door het afgeven van duidelijke en langdurige garanties weten wij ons jaar in jaar uit te onderscheiden.

Wij staan bekend om onze unieke en innovatieve werkwijze en zijn samen met ons "broertje" FassadenGuru GmbH werkzaam in geheel Noord-Europa. Met ons Academisch- en VCA gecertificeerde personeel, weten wij op de vele kleine- en grote projecten dagelijks weer tot verbluffende resultaten te komen. 

Management

Sander Kemper

Geschäfstführer / Managing partner 
FassadenGuru GmbH & Co.KG
FacadeGuru.dk (mærke navn)

CEO Nederland & België
GevelGoeroe.nl
GevelGoeroe Producten BV

Damiën Koot

Directeur 
GevelGoeroe Nederland & België

Kim Kemper

Marketing Director
FassadenGuru GmbH & Co.KG
FacadeGuru.dk (mærke navn)

GevelGoeroe.nl
GevelGoeroe Producten BV

Vrijblijvend proefstuk op uw gevel?

Al onze medewerkers zijn opgeleid en gespecialiseerd in het toepassen van de juiste methode om uw gevelprobleem te behandelen.

Wanneer u contact met ons opneemt voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak kan er tegelijkertijd en indien gewenst een proefstuk worden gezet op uw gevel. Hier kunnen kosten aan verbonden worden.
Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Stuur ons een bericht!

2021 © Copyright tekst & beeld, eigendom van GevelGoeroe.nl