Maximale werking, maximale bescherming. 

De GevelGoeroe (Sander Kemper) heeft 20 jaar geleden de witte uitslag verwijderaar uitgevonden en is hedendaags een autoriteit in de ontwikkeling van innovatieve gevelproducten van de beste kwaliteit. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in de levering en het adviseren van producten voor de behandeling van vastgoed geschikt voor zowel nieuwbouw, renovatie als restauratie. 
Wij ontwikkelen en produceren zelf onze producten. Hierdoor garanderen wij u de hoogst haalbare kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs. Hieronder volgt ons assortiment.

Voor bestellingen of meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand formulier of
maak een vrijblijvende afspraak.

G15 - Kalk & Cementsluier verwijderaar 2.0

De G15 is de doorontwikkeling van de door Sander Kemper ontwikkelde FHB11. Het is een organisch zuur dat veilig kan worden gebruikt voor het verwijderen van alle cementgebonden vervuilingen zoals smet, cementsluier en witte uitslag in de vorm van Calcium Carbonaat. Tevens is het uitermate geschikt om kleurverschillen in het voegwerk, ontstaan door witte uitslag, op te lossen.
G15 is een gebruiksklaar product en kan onverdund, zonder de gevel vooraf nat te maken, worden gebruikt. Bij de doorontwikkeling hebben we vooral gekeken naar prestatie en het milieu. Het is ons gelukt om de zelfde werking te garanderen maar met een product wat milieuvriendelijker is dan zijn voorgangers.

STUUR MIJ meer informatie bestellen

G40 - Gevel Impregneer Oplosmiddelhoudend
(40 jaar garantie)

Met G40 heeft u, als enig product in Nederland, tot 40 jaar garantie af te geven aan uw opdrachtgever. Onze test gevels die dateren uit 1967 geven nog steeds een 100% resultaat bij de “proef van Karsten”. Met de G40 hebben we geen enkel compromis willen sluiten wat ten koste zou gaan aan de kwaliteit van het product. Beter dan de G40 is er gewoonweg niet. Niet voor niets kiezen gerenommeerde gevelrenovatie- en reinigingsbedrijven voor de hydrofobeermiddelen van GevelGoeroe.nl.

STUUR MIJ MEER INFORMATIE bestellen

G25 - Gevel Impregneer op waterbasis (25 jaar garantie)

Met onze G25 hebben we oog voor het milieu; het is een hydrofobeermiddel op waterbasis. U heeft net als onze andere hydrofobeermiddelen de mogelijkheid om met dit product een zeer duurzame garantie af te geven.
U kunt tot 25 jaar garantie geven aan uw opdrachtgever. Informeer naar de voorwaarden.
Niet voor niets kiezen gerenommeerde gevelrenovatie- en reinigingsbedrijven voor de hydrofobeermiddelen van GevelGoeroe.nl.

STUUR MIJ MEER INFORMATIE bestellen

G25c - Gevel Impregneer Creme (25 jaar garantie)

G25c is een hydrofobeercreme op basis van een silaan siloxaan emulsie. Een fijn product om mee te werken. Door de thixotrope eigenschap van het de G25c blijft morsen tot een minimum beperkt.
Voor het behandelen van bakstenen raamdorpels en schoorstenen is de G25c uitermate geschikt. Met de G25c heeft u de mogelijkheid om tot 25 jaar garantie af te geven aan uw opdrachtgever. Informeer naar de voorwaarden. Niet voor niets kiezen gerenommeerde gevelrenovatie- en reinigingsbedrijven voor de hydrofobeermiddelen van GevelGoeroe.nl.

STUUR MIJ meer informatie bestellen

GevelGoeroe is een onderdeel van Saaz Handel B.V.
Nering Bögelweg 115
7418 HJ Deventer
info@gevelgoeroe.nl